Gott slut och gott nytt år!

Nyårs löfte

Eftersom att jag spenderar kvällen hemma så har jag passat på att fundera ut nå nyårs löfte. Är sämst på hålla såna saker men har iaf tänkt ut ett som jag verkligen ska försöka hålla och de är att bli billigare! Okej inte billigare som många av er nu säkert tänker. utan jag ska försöka att inte spendera lika mkt pengar på saker jag egentligen inte behöver. Dra ner på all fika och mat ute. kanske även sluta okynnesshoppa, bara köpa kläder å så som jag behöver.
Jag ska börja plugga och bli nyttig också. Jag tar helst inte upp läxboken även om jag verkligen borde så de ska jag ändra på. Skolan är ju viktig!
Sen så ska jag sluta äta skräpmat och allt godis som jag i princip lever på nu!
bilden är från nyårsafton förra året

Första lasset flyttat!

Första flyttlasset till piteå är nu på plats. Lägenheten kommer bli hur mysig som helst. Nu behövs bara ett matbord och tavlor å kuddar å sånt men de får inhandlas efter nyår!

tidsbrist

har inte haft tid att ens tänka på bloggen. I måndags var jag i älvbyn på ett litet miniläger med några gamla cheerare och så vare nå skidåkare å gamla gymnaster också. Vi tränade gymnastik, bastade, drog in till byn å köpte pizza och hade riktigt skoj!  kom dit tidigt på förmiddagen och var inte hemma fören halv 2 på natten.
sen så var  jag på piteå havsbad igår med idas klass å badade. de var riktigt skoj!  Sen efter vi badat bestämde vi oss för att stanna i piteå å umgås med erik from och tobbe. De blev fifa lir, eller.. jag kolla på de andra som spelade för själv är jag värdelös när de gäller tv spelar !. Sen bakade jag och ida en kladdkaka som blev god men så torr att de inte gick att kalla kladdkaka.
Nu idag så har jag varit i piteå och kollat in in nya lägenhet. Tror den kommer bli grymt nice när jag får flytta in.
Sen så har jag även varit å lekt lite med gamla cheerlaget på luleåbaskets match. De var jätte kul, för sist jag stod på en match var jag typ 13 år. Så nu fick jag känna mig osm liten igen. Men kul var de!

mellandagar

Går på stan med förhoppningen att hitta någonting på rea. men inte gör man ju de. Ist fick de bli ett par nya acne jeans och en as frän knallgul sportbh från hm. Nöjd är jag iaf! :)
Ikv blir de att hänga med agnes som jag inte träffat på åååår typ så de ska bli nice!

I wanna be a billionaire

beger mig in till staden för att sätta sprätt på julpengarna!

dan efter doppardan

Var och införskaffade en ny tv idag som kommer passa as bra i nylägenheten som jag får nu vilken dag som helst.
ikv vet ja inte vad som händer med det blir troligtvis att fara till byn och mysa lite.

GOD JUL!

vaknade av att mamma skrek på mig för att jag tydligen sovit för länge. Käkade en helt vanlig frukost och gick upp och kollade oth. Men sen vid 2 kom mostrarna och deras gubbar på besök och då drog julfirandet igång. Kalle anka, julmat och klapp öppning. Mer behöver man inte för att få en perfekt jul!

Lusse bulle bulla

Så jävla goda bullar altså!  Jag och Ida är bara för bra på baka!

Julbaka

Nu blire julbak med sturk, massvis med lussekatter, saffrans bulla och pepparkakor,

SNART ÄR DE JUL!!!
åhh så mys!

I'd catch a grenade for ya

Easy come, Easy go
That's just how you live oh
Take, take, take it all
But you never give

Should have known
You was trouble
From the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had
And you tossed it in the trash,
Tossed it in the trash you did
To give me all your love
Is all I ever asked

Nu är de snart jul!

Var sjuk från skolan idag har haft ont i halsen och så.. men de blev ändå en sväng på stan med justina för att köpa lite julklappar  och sen en lååååång fika på roasters.
Var även med mamma och kollade på ny skid jacka så förhoppnings vis dyker tomten upp med den. Eller jag är säker på att jag får den (hehe)!  Känns som en jäkligt bra julklapp, har inte ens önskat mig någonting annat iår så! eller slalom skidor, med de får bli nya sånna efter jul!

Den här fast i svart: 3899:- från hägglunds.

jubel när jullovet dansades in!


http://www.pitea-tidningen.se/pitea/artikel.aspx?ArticleId=5857904

nu är de över!

Sista pippiföreställningen idag, de tackar jag för! har fått nog av barn för ett tag framöver nu.

BILD BOMB!

har haft 3 föreställnigar idag, allt gick super men nu är de jul lov som gäller och fy fan va skönt de ska bli! kroppen känns helt död!

Tack Jette van zwieten!

Idag var de sista dagen med våran fantastiska balettlärare, nu flyttar hon hem till holland och gör de saker en dam  hennes ålder ska göra (inte undervisa, utan bara vara) . kommer sakna balett mormor jätte mkt!

Day 04 - What you ate today

de är så konstiga ämnen att skriva om i den här dag grejen, men så är de, nu ska jag iaf berätta vad jag har ätit idag.
Vaknade och käkade två hårdmackor, åkte till stinas där jag käkade lunch  plättar och så stekte jag  bacon efter för att få lite salt.
Innan bussen gick jag till konsum och köpte två lussekatter som jag mumsade i mig på bussen.
sen när jag kom hem efter skolan så gjorde jag mig kyckling och ris och nu sitter jag och mumsar i mig nutella <3
Då vet ni! :)

Day 03 - Your parents

okej, mina föräldrar.. en från Luleå en från en Lomträsk (en by utanför överkalix)
Mamma är galen i att renovera, köpa ruckel och renovera till någonting fint och fräscht. Eller  varför inte riva hela skiten och bygga nytt?  Mamma har iaf alltid projekt på gång. Städ tok är hon också, vilket är positivt då hon oftast städar mitt rum också!  Min mamma är bäst!
Pappa, lagar typ all mat här hemma, är nästan alltid ute i garaget och fixar med någonting. Skjutsar mig till bussen varje morgon trots att klockan är typ mitt i natten.han gör allt som den perfekta pappan ska.. oftast iaf!
hade inte tänkt dra nån lång historia här för de skulle nog bli grymt o intressant så skriver bara lite kort...
Då vet ni! =)
fattar inte ens varför jag gör den här dag grejjen, men man har ju iaf alltid nå att skriva om! :)

Trött..

Fortfarande trött efter helgen, Lörda kväll var riktigt kul men måste ju ta och säga att söndagen som pippilångstrump var lite värre.. huvudvärk volter och massvis med småbarn är ingen vidare kombination. Kommer sen hem på söndagen och känner mig helt död, men då kommer justina och livar upp stämningen genom att lägga sig och dö tilsammans med mig. Altså livade hon inte alls upp nå utan gjorde en bara tröttare, men de var ju alltid trevligt med lite sällskap. Trots att jag bara tog de lungt hela kvällen igår så är jag fortfarande trött och de känns inte som att jag kommer bli pigg någonsin heller.



Deppit trött inlägg de här blev, men för att göra de lite gladare slänger jag in en gammal bild på mig och justin
:D

Day 02 - Your first love

okej, den här punkten var ju inte den roligaste att skriva om.
jag har inte precis tänkt skriva ut vem min första kärlek var.
Nog för att kärlek kan vara så mkt annat än bara till en människa. Typ till djur å så, men ska jag sitta och skriva om allt sånt så lär de bli långt och otroligt ointressant :)

Day 01 - Introduce yourself

Sofia Lundbäck 17 år 2månader 3veckor och 4dagar gammal. 158 cm lång. Bor i en stor villa i Luleå. Har haft två egna lägenheter en i Stockholm och en i Piteå. Har en hund. Är stört mörkrädd. Älskar chips och de mesta som har med godsaker att göra. Säger ofta ogenomtänkta saker. Är oftast ganska trög när de gäller att förstå. Vet inte vilken min naturliga hårfärg är. Tycker om mina vänner otroligt mkt. Älskar känslan av att vara nykär. Äter inte konstig mat (ingenting normalt enligt ida). Gråter till alla filmer(så fort de blir de minsta sorgligt). Har slutat cheerleading men ändå tänker jag på de varje dag. Dansar varje dag, om inte i skolan så hemma i mitt rum framför spegeln. Önskar att jag kunde sjunga. Slösar alldeles för mkt pengar på kaffe och mat på restaurang. Sover ofta med huvudet i fotändan för att se tvn bättre. Har huvudvärk nästan varje dag. Samlar på kattformade vinflaskor. Lyckas alltid he sönder alla tekniska prylar jag äger, om de inte är pajj så är de iaf sega. Oroar mig för onödiga saker. Älskar sura blodappelsiner. Älskar att köra skoter och allt som har med motorer att göra. Hatar barn som snorar. Älskar barn som är snälla och söta. Pluggar alldeles för sällan. Klipper bort kanterna från brödet. Dricker inte kolsyra.... och nu orkar jag inte skriva mer!

Grrrrrh!

Så sur så jag hållerpåfalla i bitar. PUNKT!

.

Klickade just hem ett par skor från modekungen :D
Dessa fast i svart, 799:-

MEN IDAAAA!

Kom på nu också att jag måste ju bara lägga ut idas fina video från voltarenan i lördags!
Jag gör dubbelvolter och nån halvdan halvskruv, jonas spinner på förfullt och samme kör pikerad halvskruv och ida studsar på superfint!

Heeeeeeelt slut!

tog 18.20 bussen hem från skolan idag efter repet och nu är jag helt slut i både kroppen och knoppen, skulle kunna gå och lägga mig nu på en gång, men såklart gör man ju inte de för man fastnar här framför datan..
Har iaf tagit på mig min super sköna super töntiga mys pojja och funderar nu på att göra mig en kopp choklad te och lägga mig i sängen och kolla på nå dåligt tv program!
intressant inlägg de här blev (not) men men kram på er! :D

Spunk i PT

Var med i piteå tidningen idag igen, denna gången utan att vi visste om det!
http://www.pitea-tidningen.se/nara_dig/artikel.aspx?ArticleId=5828344
De här är från fredagens Pt!
http://www.pitea-tidningen.se/pitea/artikel.aspx?ArticleId=5823516

Pippi premiär

Har premiär på pippi dansen idag i gallerian idag! :)

13.00 och 15.00  kom å se! 


mot piteå

Snart bär de av mot piteå för jobb i småstaden. Ska  pyssla med småbarn och sedan visa upp en dans.

mina underbart fina tomtenisse kläder

var på johnossi igår, Underbart!

hata rubriker!

Sitter här med en stor kopp choklad te och en full skål frysta björnbär och bara tar de super lugnt. Är hur trött helst..
har inge sådär jätte skoj att skriva om men kan ju iaf nämna att jag varit och sett på en  lägenhet idag, mitt i stan. Super liten och supermysig!  Har bestämt mig för att ta den så de blir inflytt i januarui!

RSS 2.0