vår shopping

Nu är de inte länge tills vi drart iväg till london. Var på stan idag och införskaffade lite nya vårkläder och ett par skor.


 

Hela helgen

I fredags var vi med klassen på min gamla skola NLV och dansade pippi för alla småbarn dära. de var skoj! sen på kvällen var de tänkt att dra till kåbdalis men Alexandra blev sjuk så istället  spenderade jag fredagskvällen i antnäs hos simon.

Lördagen spenderades i boden på dagen och plugga matte sen blev de bowling på kvällen med familjen och Ida. Sen i söndags så vart de en sväng på stan med mamma, kolla in acas genrep inteför cheerleading Dm och sen blev de bussen till piteå.

slår in en strike ;)

Mysiga piteå söndagkväll :)

ork it

har inte orkat blogg på ett tag nu och inte nu heller för den delen men kanske ikv annars i morgon!
ha de bra! :)

Kåbben

Fick just ett samtal av alexandra, på fredag bär de av till kåbdalis! Alltid trevligt med lite spontana trippar sådär.
Känner på mig att de kommer bli sjukt roligt! tagg tagg tagg


Abisko 09-

sovmorgon

visst är de skönt med sovmorgon men idag har hela morgonen kännts så sjukt lång.. Ha hunnit sova ut fixa mig städa diska lagat mat suttit vid datan i år och ändå är de en timme tills jag börjar.. vad ska man göra nu???

danns och dans och dans står på dagens shema :)

Surprise!

Kommer hem fårn skolan och märker att någon varit hemma hos mig och sattit upp en ny tavla.. De tackar jag för!
Sen var jag även och införskafade texten lycka att stoppa på min tavellist.. tyckte de passade fint där, äntligen börjar de bli hemtrevligt hära! 



Bilderna blir suddiga för jag har mobil kameran, den vanliga är i luleå!

Hemma fix

Har varit å stor shoppa till läggan idag blev lite nya hyllor å ljusstakar, dörrmattor, en dammsugare å lite annat smått så nu börjar jag äntligen få lite ordning hära..

Galen Fredag

Börjar med dansuppvisning på LBBKs match sedan drog vi alla hem till sara och drog iop en klass fest.. Här har mi bilder!



amazing



dance dance dance

En dag full av dans. Två uppvisningar idag på nolias utbildnings mässa och nu ikv blir det att fara och jazza loss lite på magasinet.
Lina, Alexandra och jag.. sjukt dålig kvalite men de får duga :)

Alla hjärtans dag igår. Hoppas alla ni hade en fin dag för de hade då jag! ♥

fick denna söta björna av simon :)



sen kan jag ju passa på att säga att jag fått tilbaka min kökskniv, de var min dumma bror som hade jätte roligt och hade gömt den högst upp i mitt kök baki en blomma...

Vem har snott min kökskniv?


Bilder från igår!


Sen  är de så att nån typ snott en av min köksknivar så om nån märkt att de fått med sig en globalkniv som inte är deras hem så är de förmodligen min... vem är så dum så dom tar en kökskniv???

My headache is killing me!


Spotify premium och rensad msn är nu fixat. Hade så mkt kontakter som var så sjukt onödig så nu tog jag tag i de och rensade bland mina msn kontakter sen så skaffade jag mig spotify premium så jag har musik när ja ska åka buss.

Ikväll blire att ta de riktigt lugnt med sturk, baka en kladdis med hallonfluff och kolla in nån film. Dagen har varit förfärligt jobbig, huvud värk, tränings värk och trötthets värk...

j
Ida och jag på den gamla godatiden... fjortis? ;)

Show me how to burlesque

såg burlesque idag med miranda sara och yun. Så otroligt bra film! bästa jag sett på riktigt länge faktiskt. Alla borde se den!
nu sitter jag och miranda här och fular oss lite i webben och av någon anledning så har vi typ inte lyckats vara seriösa någon gång under hela kvällen.. Men kul e de iaf!

Soooool!


¨
Fin vädrer tittade ju fram idag så passade på att ta lite bilder! :)


Gotland

Nedräkningen har  börjat Gotland 2011 är nu bokat! 13-26 juli FY FAN vad jag längtar redan!! :D



segling Västkusten, kärringön 2010

ge mig sommar

Gårdagen spenderades med lina frida och ida i björsbyn där vi såg på melodifestivalen och sen blev de även lilla sjöjungfrun och skönheten och odjuret. Disney filmerna är bara för underbara de är som tecknade musikaler.


Nu drar jag iväg till KH och planerar sommarens tripp till Gotland med Elin, My och Ida sedan blir de att åka till piteå och hänga med Ester och Miranda och plugga lite.
Ge mig sommar!!

Behövligt

Har hört att jag ska få en ny gammal mobil i morgon =)


En sån här! kan ju säga att en ny mobil är väldigt behövligt. min är helt pajj!!

uppvisnings dags!

Kom på att jag glömde skriva om att vi ska ha uppvisning snart.

Den 18 februari ska vi dansa i stora pausen på luleåbasket. De blir en dans i UV ljus där vi kommer ha speciella kläder som visar huvud, ögon, hjärtahänder och fötter som är speciella kroppsdelar som luleåbasket arbetar med. Tror de kommer bli riktigt bra faktiskt!

Sen ska vi vara på nån yrkesförberedande mässa i nolia  och ha uppvisning för alla gymnasie elever som ska dit. Har hört att de är från både luleå,piteå,älvsbyn och boden så de lär bli rätt mkt folk där med. KUL! har dock ingen koll på datumet där men de är nån gång i februari iaf.

tyst

Just kommit hem från stan. var och både fikade och åt, kände verkligen inte för att laga mat idag.

Nu blir de en dusch och sen bara ta de lugnt för jag är jätte trött. Var med på halva baletten idag men orkade inte mer. Det märks verkligen i kroppen att man är sjuk. Man blir trött direkt och så har man ont överallt. kan jag inte få bli frisk snart?


Jag vill daaaansaaaa!!!!

1 februari

första skoldagen på över en vecka är nu slut. Dock vare jävligt tråkigt att bara kolla på dansen men har man träningsförbud så har man..


hostar och snörvlar fortfarande, när kan den här skiten ge sig??
nå ja, ska ta de lugnt nu och se en film med ester ikv. Sen får jag även dansföreställningen från i julas på dvd så de blir awesome. Ha de bra! :D

RSS 2.0