Helgen i bilder

bra kväll

Growing older is no excuse for growing up.

fortfarande sjuk. Har iaf ingen feber nu så de är skönt, men skola blir de inte. Känner inte att träna är de smartaste att göra med hostan jag har nu.

Igår var jag på hockeyn och hjälpte till å sälja lite program och sen fick ja ju såklart se matchen också. Sen så fick jag även prova på att poja med eld. De var kul!

Nu ska jag in till stan och käka sen ska jag till tandläkaren och sen en sväng på stan med sturken.

S J U K

Var helt frisk igår men just innan jag skulle lägga mig så fick jag bara helt plötsligt feber och de har jag fortfarande.
Alla dagens planer är nu förstörda, ingen skoter åkning och ingen  voltarenan träning.  Hoppas jag iaf kan göra någonting nu ikv när jag vilat hela dagen!

Sofia

Skolan idag som vanligt då, sen var de en sväng på stan och sen lyckades vi fika också. Sen var de lite cheerträning som gällde, var med nybörjar laget  och hjälpte till och lekte lite.  Nu håller pappsen på göra varm choklad åt mig och sen ska jag sov för jag är trött.



Man har ju hört att namnet stämmer in på hur man är som person och idag kommer mamma hem med ett kort där de står om mitt namn. Lite roligt är de ju :)

Sofia är ett grekiskt namn som betydet vishet.
Är mycket öm och hövlig.En flitig medarbetare, som i slutändan övervinner alla problem hon stöter på i livet. Eftersom hon aldrig ger upp kan hon räkna med stora framgångar. Är full av sprudlande livslust.

Haha de stämmer typ in på mig :)

Onsdag

Miranda åkte just hem så nu sitter jag här själv och tvingas lyssna på min granne som spelar dragspel. Har märkt att väggarna här är jäkligt lyhörda för nästan varje dag så hör jag massa musik från grannlägenheten. Och jag vågar ju inte spela för hög musik heller så jag får leva med att de är lite piano eller dragspel i bakgrunden..
Mirandas fina hästar!
dagen idag liknade gårdagen rätt mkt, blev stan med Miranda och såklart en fika sen var de plugg som gällde fast denna gång engelska. Nu ska jag lägga mig och kolla oth och bara ta de lugnt resten av kvällen!

Tisdag

Så typiskt oss! Jag och miranda sitter i fiket och dricker en kaffe, Sen blir nån av oss tyst och börjar sjunga sen så hakar den andra på så då sitter vi där i fiket som är typ fullt med folk och sjunger tills nån av oss kommer på att folk lär tycka vi är knäppa i skallen. men trots de så händer de nästan varje dag. Och är de inte i fiket så är de i matsalen eller när vi bara går i korridoren. Vi har någonting i oss om bara gör att vi börjar sjunnga!
Haha kan bara tänka mig hur de låter, jag som en kråka som datt en morot i halsen och miranda hur fint som helst och missar inte en ton. Med de jämnar väl ut sig till normal bra! (eller?)



Blev att åka till luleå idag efter skoldagen som endast bestod av gym och balett. Sen blev de en fika på stan innan de var dags för ett kvällspass jazzdans.
nu är de matte plugg som gäller, har hur mkt som helst som ska göras innan i morgon då provet är.. Åhh varför finns mattematik?!??!?!?!?!?!?!?!!!?!?!???!?!?! 

Cell Block Tango

Något i den här stilen skulle inte vara helt fel till vår föreställningen!

Måndag

Åhh sitter och kollar igenom gamla bilder man tagit med webbkameran..
Dubbel ida :)
Altså kolla mitt hår!!!! saknar de faktiskt ibland :/
Justina jag och sara, alla med långt hår.. idag har vi alla kort!
hej jag heter sofia och jag har ett pyttelitet ansikte!
smile!

söndag

vaknar av att min hund hoppar på mig och börjar slicka mig i ansiktet, inte direkt den mysigaste starten på dagen.
Planerna för idag är att åka till överkalix och sen får jag se ifall jag kanske drar iväg mot piteå ikv. Matte måste också pluggas.
Min och justinas chill kväll fick ändrade planer. Bilden är från igårkväll.

Lördag

Igår kväll blev de middag med justin på österns sen en fika på roasters och sen drog vi en sväng till "elake" erik där de blev filmtittande. Nummer 23 hette den.
Idag har jag pluggat lite matte på förmiddagen, men ändå kan jag ingenting och jag har prov på måndag. Men kan man inte så kan man inte, och ingen i min familj är nog smart för hjälpa mig. Aja de värsta som kan hända är omprov och de har jag aldrig tidigare fått så förhoppningsvis blir de inte de den här gången heller. Sen har jag varit ut och övningskört men manuell växel den här gången. Vi har äntligen köpt en ny bil som inte är automat.
Ikv blir det att hänga med justina och bara chilla.  ha en bra kväll alla!

It hurts

Just hemkommen från en sväng på stan med justina och ida.
De är fredag och jag är trött... inte bra. Idag hade vi två jäkligt ansträngande lektioner. Först balett och hade vi simmning och livräddning.  Min träningsverk  efet den här veckan är hemsk! de är sjukt att man kan få så ont i musklerna efter ett ändå hyfsat kort lov. Men jag får väl skylla mig själv lite som inte rört på mig under lovet.
Jag övervann faktiskt en rädsla, har aldrig gillat att volta från höga höjder ner i vatten men idag gjorde jag de! :D

Flummmmmmmm

Yun, down down down
Yun och jag i en "grasiös" as garvande fisken!
Yun split!
Miranda och Ester :)
Lina " boven" str!
Alla bilder är tagna med ipod så kvallan är säääämst!  De är iaf från när vi flummade lite i danssalen :)

all things end badly beacuse otherwise it wouldn't end.

sitter på engelskan nu, jag och miranda har just redovisat vårat musik arbete som vi satt uppe hela natten med igår. Det gick faktist bra, men nu känns de som att ögonen snart slår igen.
Hur jag ska orka med baletten sen har jag ingen aning om men förhoppnings vis blir jag lite piggare av lite mat och en kaffe.



Ikv blir det att åka hem till luleå och mest troligt umgås lite med ida och justina :)

Hata IKEA

Sitter och lyssnar på spotify och de känns som att ikeas reklam slås på hela tiden och den är såååå irriterande! HUVVA!
Fin bild på kikki från sthlm!
.
.
.
Andra skoldagen idag och jag är förvånad att jag inte har mer träningsvärk än jag har trots att jag körde 4 träningspass igår och 2 idag. Men de tackar jag bara för.
Efter skolan blev de en fika med alexandra. Mitt inte slösa pengar på fika och kaffe löfte går inte så bra, bara idag har de blivit 2 kaffe och en fika på waynes. INTE BRA!
Nu ska jag ta en dusch och sen kolla lite oth.

Ny balett lärare

Förutom yun så fick vi även ny balett lärare idag. Helt annorlunda jämfört med jette men han var ändå bra. De tar ju ett tag innan man vänjer sig med en ny lärare. Tror iaf han kommer bli bra!

Bilden är på klassen och årskurs 3 när vi hade paolo från italien som var och koreograferade.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ist för att de ska bli 4 inlägg så tänkte jag bara säga att jag varit med Yun och Amanda på zumba idag. Sjukt roligt och svettigt pass och efter de körde vi även lite ben styrka. Här ska de brännas fett!
Funderar på att skaffa mig ett step in kort för köper man där får man även träna på helex på samma kort vilket är super bra ju!

En kille i vår klass!

Vi har äntligen fått en kille till våran klass, VÄLKOMMEN YUN!
Yun har flyttat upp från stockholm precis som jag, kristin och alexandra. Det borde ju nästan betyda att att piteå är bättre då eller? ;)    Nu är vi iaf 7 tjejer och 1 kille KUL KUL!!
Eller är han en tjej?  ;)

kåbdalis.

De här blir första av kanske 3 inlägg. Har rätt mkt att skriva så om jag bara gör ett kommer de bli sjukt mkt att läsa!
Här är iaf lite bilder från helgen i kåbdalis!

kåbben

Drar till kåbdalis i morgon med Evelina och Miranda så ikv blir de bara att packa ihop alla skid grejjer och lägga sig tidigt för att orka upp.
Bilderna är från fjällresan 2010. Abisko,Björkliden,Riksgränsen och Narivk i norge!

5 to 2

var på bio igår med ida såg narnia. ändå rätt bra film tyckte jag.
innan vi såg den så var vi hemma hos ida och spolade igenom nästan 5 timmar av de första narnia filmerna på 2 för att jag som inte sett nån tidigar skulle hänga med.
och idag blir de nog att fara ut och ranta lite med mamma :)

Allt var svävande men nu så ser jag klart..

mitt 2010






Gjorde du nå under de gångna året som du aldrig gjort förut?
Jag seglade för första gången! mysig men rätt långtråkigt, är van med att de ska gå fort men mortorbåt och vattenskoter.. seglingen var raka motsatsen.
Höll du några av dina nyårslöften? Har du nå nya för de här året?
kommer inte ihåg om jag hade några nyårs löften förra året, men iår har jag bestämt meg att bli "billigare" inte slösa lika mkt pengar på onödigheter helt enkelt. Annars är de väl de vanliga.. vara nyttig och hållaigång träningen.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar under årets gång?
Nepp! eller två gamla cheerleading tränare blev :)
Dog någon som stod dig nära?
nej, och otroligt glad är jag dör de!
Vilka länder besökte du?
Danmark och finland

Är de någonting du saknat under de gångna året som du vill ha detta år?
jag vill fara utomlands till något varmt land och bara sola och bada.
Sen vill jag ha körkort! längtar såå tills jag blir 18, vilken befrielse!
Vilket datum från året kommer du alltid att minnas, och varför?
oj vad svårt, kan inte välja ut speciella datum och jag vill inte skriva orsaker till alla. kMen jag ommer iaf att minnas vissa datum med både glädje och sorg!
Vad var din största framgång?
Ja a va kan de vara?  har ingen aning...
Största misstaget?
Inte värt att nämna här..

Bästa köpet?
Ett par skor som jag änvänt sjukt mkt kanske? eller min varma vinterjacka? eller kanske är de mina dansdräkter som jag använder varje dag?? Gujag kan inte bara välja någonting.. Har köpt massa saker som kan vara bästa köpet!

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat,fika,mat,fika,mat,fika.... Alldeles för mkt på just mat och fika!
Gjorde någonting dig riktigt glad?
jaa! massa underbara saker!
var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
De är nog lite blandat där, har haft riktig mycke jobbiga stunder men har även haft så otroligt mkt roligt!
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Inte gått och tänkt på dåliga saker, tagit vara på allt bra och struntat i de andra.
Hur spenderade du julen?
Satt hemma med familjen mostrarna och deras gubbar.. Käka julmat oppnade julklappar och sen gjorde jag typ inge mer.. rätt tråkig jul faktist!
Blev du kär?
ja de blev jag
Favorit program på tv?
Kollar inte på tv så ofta.. Men OC och OTH är några serier som jag nött. Annars tycker jag halv åtta hos mig var ett grymt kul program ( låter som en pensionär) men tycker om matlagning och helge som snackar i bakrunden är bara för kul!

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Låg hemma i lunginflamation. Men trots de så blev jag ändå uppvaktad av familjen, Sara, Miranda Ester och Carl :)
hur skulle du beskriva din stil 2010?
Normal, som jag kännde för.. ingen speciell stil kan jag säga att jag hade precis
De bästa nya människorna du mötte?
Träffade många fantastiskt bra människor, tänker inte utnämna någon speciell.
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har haft lunginflamation och så översträckte jag mina armbågar så jag inte kunder röra dom..

some people are ment to fall in love with each other, but not ment to be together.

Kollade runt lite på youtube och hittade lite roliga gamla cheerleading klipp.

Pitääää

Sovit första natten i piteå nu och idag blir de en andra. Igår var de jag Ida och Miranda här och vi var och fikade,kollade på mysteriet på greveholm och hade allmänt mysigt. Idag har vi varit på stan lite och annars har vi bara suttit inne å chillat typ, Miranda har åkt hem till Älvsbyn så ikv ska jag och ida bara ta de lugnt och kolla på en film, Shutter som tydligen ska vara
En liten incident som inträffade igår:

Vi ska steka korv till middag och för att inte hela lägenheten skulle lukta korv så öppnade vi fönstret. Men sen när vi skulle stänga de så fick vi inte ner handtaget. Vi står och sliter och drar men ingenting händer. vi provar till och med att blåsa med hårtorken ifall den hade fryst fast, men de var inte heller problemet så vi ringer till de man ska ringa om man har akuta problem för de drog jättekallt från fönstret.
När han som skulle fixa väl kommer så är de typ en jätte biffig super stor karl som bara tar tag i handtaget bankar lite och sen var de igen.. problemet var helt enkelt att vi tjejer var för klena!

Nyårs bilder

Bilder från fix nyårs middagen och tolvslaget!
Alla bilder är snodda från idas kamera :)
Nu blir de sängen, för den roliga nyårsaftonen har gett mig världens jävla dunder förkylning.. Piteå i morgon, GODNATT!

Scrapbook

Var på stan idag och kolla runt lite och så införskaffade jag mig en scrapbook. Tänkte att de kunde vara kul å samla bilder minnen och så i en och samma bok. Så nu efter att jag kom hem har jag suttit och pysslat ett tag, KUL! :)

Jag vill åka slalom!

Är as mega sugen på åka skidor, men de finns typ ingen som gör de längre..

snart klart

Varit i piteå hela dagen och pulat på lite i lägenheten, nu är köksbordet inne och nån spegel och lämpa är också upphängda. Sen är de bara nån hylla och nå tavlor kvar men nu går de iaf å bo där. Får se när första natten blir. mest troligt på måndag!

1a Januari 2011

super bra gårdag är de ända jag skriver!
snygga brudar på middagen hos my!  ( snodde bilden av ida)
RSS 2.0