T R Ö T T

Sitter här och halvsover efter en grymt lång och tung dag.  Var på skolan 07.50 och trodde vi hade lektion men vi var visst lediga så drog till ester och drack te tills matten börja. Där var de matte prov som gällde för min del.. Svårt son fan, så hoppas de gick bra!
Sen har de varit dans hela dagen från 13.00 till 19.30. Nu närmar sig föreställningarna och de känns som att man inte gör så mkt annat än att repa.
den här bilden finns nu stort uppsatt i gallerian i piteå! På söndag har vi i Spunk performance premiär med våran pippi inspererade barn föreställning!  missa inte!

Julkalender live!

Gallerian har nöjet att presentera Spunk performance julvisning med inspiration av Pippi Långstrump. Dans, show, pyssel och ansiktsmålning för barnen.

Söndag 5/12 kl. 13 & 15

Söndag 12/12 kl. 13 & 15

Söndag 19/12 kl. 13 & 15

vopsidäjsi

har helt glömt att blogga!
inte för att jag haft så mkt att skriva om, men kan ju iaf berätta om min helg!
Var sjuk i fredags men piggnade till på kvällen så drog iväg med ida och jstin och bowlade och innan de blev de en fet taco!
Igår var jag på lärkan och kollade in dansarnas föreställning sen gick jag på stan med justina ett tag och bland annat tog en fika på roasters. Sen var det fest som gällde kvällen lång.
och dagen till ära så har jag varit på skytsöndag ett tag innan de bärde av mot piteå för att kolla in riktigt bra dansföreställning!
Och så kan jag ju skriva om vad jag gör för tillfället också. Jag sitter nämligen och gör ingenting! har just pluggat lite matte och nu ska jag snart sova!
Kul inlägg... NEJ så puss och hej!

Bbbb b o riiiiin gg g

Sitter på engelskan nu och gör typ ingenting eller ja, sitter här och på facdebook. Ska hitta fakta om armerika och hiphop och på nått sätt jämföra musiken med landet. BOOOOORING!


sen blir de dans dans och ännu mera dans. Och efter de blir det att fara och koll apå en lägenhet!! :) :) :)


Satans argsinta ragata anus

Snart packat klart allt inför flytten från lägenheten. Känns riktigt skönt att få gjort de så snabbt!
Det är konstigt men jag kommer inte sakna denna lägenhet ett dugg, men de finns väl orsaker till det..
Hoppas att jag kan hitta en egen lägenhet så snart som möjligt  att bo i på veckorna men tills dess blir det att pendla, JIPPIE! ;s

trött!

Kroppen gör så ont och känns helt tung och huvudet är bara så trött. Men så är det att gå dans. Har inte haft någon vila överhuvudtaget den här helgen och nu har vi börja köra stenhårt inför nästa föreställning.

Jag vill vila ha helg och kunna slappa lite men inte de...
här är iaf en av danserna från igår, inte så bra sammanhållning och några små fel här och där men men..

Mot skelefteå

Sitter på bussen på väg mot skelefteå nu. När vi kommer från är det rep som gäller sen 19.00 börjar föreställningen. Är sjukt taggad! kommer bli såå roligt! :D

November mörkret!

Just kommit hem från Piteå. Har varit där och repat inför morgondagens föreställning som lär bli riktigt nice!
Ikv blir det film med carl, samme, justin och malin.
Men först alltid en dusch, inte lukta usch stå högt i kurs!  ;)
Bild från förra årets föreställning!

. . .

Kom nyss hem från en shopping runda med Justina där jag såklart lyckades  få med mig en ny "blus" ett linne, örhängen, en data kabel och ett par kängor med mig hem.

Nu strax max mat sen vette fan vad jag hittar på.. borde plugga...!!! men jag bara hatar matte!

Jag har gått så långt, nästan blivit van

Sitter på engelsakan nu och håller på med nå musik grejjs som är aas tråkigt.

Taggar för dans och sen efter skolan stan med justina.

Allting börjar om, jag kan börja om


Så var jag klar med städningen, nu blir det pepparkakor och mjölk, en dusch sen sängen!
Sover alltid som bäst i renbäddad säng.
Även fast jag tvekar på att jag lär göra de inatt så hoppas jag iaf på det!
Godnatt

I ett ensamt rum, en sekund blir 1000år

Vaknade mitt i natt av  att jag hade så stört ont i huvudet. Somnade inte om fören väckarklockan ringde en timme senare och huvudvärken var fortfarande kvar.  Gick ner och tog en ipren och gick och la mig igen. Ingen skola idag heller trots att jag borde gått på både dansen och matten. Men de är omöjligt att både dansa och tänka matte när skallen värker.

Blev iaf att åka in till stan när huvudvärken släppt efter att har legat å sovit halva dagen. Tog foto till körkortet och lckades som vanligt hitta någonting litet att shoppa. Ett par byxor från vila :)
Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett riktigt revaheire sen får jag se vad jag hittar på för nå, men en tidig kväll låter iaf  lockande!

Bowling

Jävligt skön skoldag idag. 20 min Peddo (pedadogiskt ledarskap) lunch balett sen bowling.

Sjukt kul å bowla. Vann hela skiten över Miranda och Ester vilket inte direkt gjorde de tråkigare. :D
Nu blir det käk sen blir det att dra iväg på jazzen!

Substutionsmetoden?

Blev att åka hem till luleå idag iaf. Ingen annan skulle stanna kvar i Piteå så jag kände att jag inte heller pallade de då. Är så sjukt tråkigt att vara ensam i stor lägenheten utan data eller tv.
Så nu så blir det att försöka plugga lite matte om jag nu orkar.. Fattar noll!  Men först blir det att måla naglarna!

G O D M O R G O N

Vaknade i morse 05.00, gick upp kollade mig i spegeln, såg ut som ett monster och gick å la mig igen. Kände mig inte så bra så stannade hemma nu de första lektionerna. Men jag ska ta 12.10 bussen till Pieå för att dansa mig frisk och glad!
så för mig blir det skola 13.40 till 17.30 idag. Sen blir det mest troligen att stanna i piteå, så då kan de hända att jag inte har någon data och därför inte kan skriva.

.

Arg,Ledsen,Glad,Fundersam,Trött,Besviken,Less,Hungrig...

äntligen helg!

Hade skola idag, vi repade inför föreställningen i Skelefteå 21 nov. Tungt med skola på lördag men repa behöver vi!
dansen kommer vara fett cool att se på för våra scen kläder är underbart fulfina, vi ser ut som riktiga disco bruttor!
Nu blir de snart att dra ut och käka på antingen Allstar eller pasta backen. Sen drar det vidare ut för att partajja! :)

I Piteå!

Sitter hem hos ester i piteå, kollar in idol och färgar alexandras hår.  Eller kollar typ inte på idol, men de anda gör..

Var på idol genrepet igår och måste ju säga att det var sjukt mkt bättre att se live än på tv även om de bara var genrep!

Skrev ju tidigare om att vi skulle fotas till pippiföreställningen så här får ni en bild på mig och herrnilsson

Uppdatering i bilder

Har inte hunnit skriva nå de senaste dagarna och inte idag heller. Eller ja nu gör jag ju de, men jag har inge speciellt att skriva om. Har hjälpt min moster flytta hela dagen, gjort en dans och nu pluggar jag matte..
Här är lite fina bilder från i fredags!

FRUKTIS

Gjorde nyss en fet fruktsallad som var himmelskt god!
Nu blir det mest troligt OTH en älsklingen sen sängen :)
Godnatt!!


SPUNK PERFORMANCE

Vaknade av ett sms från Alexandra i morse. Hon och  våran mentor har varit på möte om vårat dans jobb i gallerian i Piteå. På mångag ska vi fotas till deras tidning så dom kan marknadsföra våran dansgrupp spunk performance.
De vi ska göra i gallerian är en barndans "julkalender", Pippis jul!

Vilken jävel till buss chaffis!

Kom nyss in genom dörren efter en lååång promenad hem från bussen. Buss chauffören glömde stanna på min busshållplats så jag fick gå fram och bråka med han så att han tillslut stannade typ mitt på vägen och släppte av mig. Irriterad som jag var fick jag  därför gå nästan dubbelt så lång väg hem.
Nu är jag iaf hemma efter en super kväll med klättring på Hälsans hus och sedan bastu bad hemma hos sara och ska snart börja se OTH säsong 5 som Carl fixade åt mig. Jag är typ beroende av one tree hill, De är så sjuuukt bra!

En dans på rosor!

Sitter hemma hos  och sara kollar in de nya klassfotot som hon fick hem idag.  Men märker att dom missat att skriva in En dans på rosor som vi ville ha som under text.


I
Alexandra, Ester, jag
Miranda, Sara och Lina.. Kikki saknas.

Alexandra, Estar och jag.


Nu ska jag och Sara snart dra in till stan för en fika.
Ha de!!

pigg trött pigg trött pigg pigg

Vaknade nyss men känner mig ändå sjuuukt trött.  De är så jobbigt! Man är för pigg för att ligga kvar i sängen, men när man kliver upp är man typ för trött för att vara uppe. haha vilket problem?
Dagen planer var egentligen att dra till piteåhavsbad men dom avstyrdes när vi märkte att de inte går nå bussar. sen funderade vi på boden, men dom hade typ inge bussar dit heller vilket jag tycker var lite skumt. Dom bruker alltid ha bussar till boden.
Nu är planerna ingenting, skä vänta på att Calle vaknar så får vi väl se vad vi hittar på.
Hittade den här på saras blogg, sjukt duktig för att vara 10 år gammal!

1 november!

Lördag- halloween fest..
Söndag- Saw 3D... vidrig!

Måndag- var och fika med eve och sara på roasters och kolla runt på stan ett tag sen drog vi till stinas för att trycka i oss en fet stripsmeny med massa bea sås. MUUMA!



Nu är ja hema hos sara och bara tar de lungt. Har suttit och kolla på Rebecca och Fiona som är hel störda!

Sen ikväll blir det att umgås med Carl 7 månader idag faktist! <3
RSS 2.0