Myyyys

En kopp te och OC med miranda innan vi tar och säger godnatt, sovmorgon till 12.05 och endast en balett lektion i morgon, kan de bli mkt bättre?
Jag och sara i somras under en grillkväll!

Hemma i Piteå

Sitter här hemme i piteå och följer valvakan, eller följer och följer.. Dansar fixar och gör massa annat samtidigt men ändå..

Var ju hos frissan idag och färgade håret och jag kan ju inte säga att jag inte är nöjd men det syns inte så mkt, utväxten är dock mycke mindre synlig nu och de är bra. Bild kommer nån annan dag
Nu ska jag alldelens strax gå och dejta john blund så jag orkar med en skoldag i morgon, Första på 2 veckor.

Frissan nästa

Om ett litet tag bär det av in till stan för att förga håret, får se om det blit tillklippning av håret också för de skulle behövas..
här får ni en förebild så kommer de väl en efterbild senare idag

Hatar utväxt!

renovering på g!

klurar lite över bloggdesignen här.. medans sofia bakar en kladdkaka! smarrigt. om det bara slutar regna nån gång så ska vi snart dra iväg till erik å kika på hockey! ska ändra lite till på designen, men de blir inte just nu! hajdo!
/Ida

3

Har just kommit hem från Överkalix där jag varit och strosat runt lite med mamma. Hann med en fika och lite shopping på en av Överkalix två klädaffärer, Plantera blommor på mormor och Morfars gravar och så övningskörde jag för första gången på riktigt idag  från Lomträsk till Bränna. De gick super bra trots att jag körde på halvtrafikerad 90 väg och i rondell. Kan ju bero på att jag körde automat? men det är ju ingen skillnad!!  (eller?) Är iaf nöjd!
Käkade lunch på Nettans grill och Kiosk!
Ikv blir det bio, ska se inga känslor i rymden som jag har hört ska vara as bra!

2

er här hemma och sjukar mig fortfarande och kollar lite klipp på Youtube från Svansjön baletten.
Har fått en resa till Stockholm i Oktober av mamma och två av mina mostrar där vi ska shoppa se Svansjön och så ska jag förla med Sara och Hilda kolla på Cullbergbaletten.
Längtar som bara den, har alltid velat se båda föreställningarna och nu fick jag de i födelsedags present☺

1

Kanske dags att börja blogga nu igen när man halvt flyttat till piteå och när man förhoppningsvis kommer att ha tid att skriva. Inte för att jag ändå lär ha tid men man kan ju iaf försöka.

Känner inte att jag har så mkt att skriva just nu, sitter hemma i Luleå och har Lunginflamation som inte alls är speciellt trevligt,hostar och snörvlar och har feber hela tiden. Jag hade mkt hellre varit i skolan och både pluggat och dansat än att sitta här hemma och sjuka. Men förhoppningsvis är jag iaf frisk till nästa vecka, har fått antibiotika som tydligen ska vara jätte bra och göra en frisk snabbt.
Åhhh jag vill dansa!!
RSS 2.0